[17 april 2020] Het tweede nummer van 2020 van Het Fleurtje, de nieuwsbrief van BelFleur is er weer. Het blad wordt samengesteld door een team van vrijwilligers die samen een redactie vormen en verantwoordelijk zijn voor de vorm en inhoud van Het Fleurtje. Ondanks dat de redactie niet lijfelijk bij elkaar kon komen is het een aangepast Het Fleurtje geworden in het teken van: We gaan gelukkig gewoon door. Samen komen we hier doorheen!

BelFleur is een onderdeel van wmo-diensten Radar en helpt buurtbewoners in Rotterdam-Centrum met klusjes die ze zelf niet meer (kunnen) oplossen. BelFleur werkt daarbij met vrijwilligers. De nieuwsbrief is bestemd voor de buurtbewoners, vrijwilligers en belangstellenden.

Redactie BelFleur:
fotografie: Jaap van Leeuwen
tekst: Winnie Lassooij en Elly Vonk
vormgeving: Gerard Verburg